nieuws

Budget Informatiecentrum Vlees definitief 1 miljoen

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Een miljoen euro, dat is het bedrag dat definitief beschikbaar is gesteld voor het Informatiecentrum Vlees bij de PVE (opvolger van het Voorlichtingsbureau Vlees).

SLAGERSWERELD – Een miljoen euro, dat is het bedrag dat definitief beschikbaar is gesteld voor het Informatiecentrum Vlees bij de PVE (opvolger van het Voorlichtingsbureau Vlees).

Vorige week is tijdens een bestuursvergadering fiat gegeven voor dit bedrag.
Het Informatiecentrum Vlees gaat zich vooral richten op het binnenland. ‘Het budget is fors minder, dan moet je ook fors beperken in keuzes. We zullen vooral generieke productvoorlichting doen, geen vleesreclames’, liet Van Lenten al eerder weten. Hij is communicatiemanager van de PVE.
Het nieuwe voorlichtingsbureau dient als afzender als er iets mis met vlees. Nieuw is ook dat er geen onderscheid meer is tussen productie- en productvoorlichting. Vijfhonderdduizend euro is afkomstig van de slachterijen, de andere helft wordt opgebracht door de varkens- en veehouders.

Reageer op dit artikel