nieuws

Brutale overval op slagerij Renmans

Slagersnieuws

MECHELEN – Een gewapende en gemaskerde man heeft donderdag een brutale overval gepleegd op slagerij Renmans in Mechelen.

Brutale overval op slagerij Renmans

MECHELEN – Een gewapende en gemaskerde man heeft donderdag een brutale overval gepleegd op slagerij Renmans in Mechelen.

De overvaller roofde de kassa leeg en ging ook aan de haal met de auto van een van de slagers van de zaak. Een medewerker hoorde dat er op de deur van de dienstingang werd aangeklopt. Hij keek door het kijkgaatje, maar zag niemand staan. ‘Toen hij de deur opende, stond hij plots oog in oog met een gemaskerde kerel’, zegt slager Davy De Rouck. 

Toen de overvaller het geld in handen had, vluchtte hij niet meteen weg. ‘Hij eiste nog de sleutels van de auto van de aanwezige slager’, zegt De Rouck.

Het is niet duidelijk hoeveel geld er werd buitgemaakt, maar volgens de verantwoordelijken van Renmans ging het om een aanzienlijk bedrag. Een van de medewerkers van Renmans was zo zwaar in shock dat ze naar het ziekenhuis werd overgebracht. Ook de andere werknemers waren zwaar aangeslagen. Velen blijven nog enkele dagen thuis om de feiten te verwerken.
 

Lees ook:
Hachelijk avontuur Peter Cappuyns (9 juni 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over overvallen

Reageer op dit artikel