nieuws

Broersen gekozen tot beste jonge ondernemer

Slagersnieuws

NIJKERK – Keurslagerij Broersen is de beste jonge slagersondernemer van Nederland. Die prijs kreeg de Keurslager uit ’t Veld uitgereikt tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2008.

Broersen gekozen tot beste jonge ondernemer

NIJKERK – Keurslagerij Broersen is de beste jonge slagersondernemer van Nederland. Die prijs kreeg de Keurslager uit ’t Veld uitgereikt tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2008.

De jury van de verkiezing roemde de Noord-Hollandse bedrijf onder meer om haar gemoedelijke sfeer, gedreven vakkundige ondernemers, assortiment en het opvallende buitenaanzicht. Presentator van de verkiezing en hoofdredacteur van Slagerswereld.nl Harrie Leijten omschreef de eigenaren Patrick en Wendy als ’gedreven, fanatieke jonge ondernemers die laten zien hoe mooi het vak is.’

Prijs

Eigenaar Patrick Broersen was erg blij met de toekenning. ‘Het is een hele mooie prijs. Ik ben er trots op. Helaas is het de laatste keer dat we mee kunnen doen, omdat we volgend jaar langer dan vijf jaar eigenaar zijn. Maar ik doe volgend jaar zeker weer meer met de Slagerij van het Jaarverkiezing.’ De prijs voor ‘Beste jonge ondernemer’ is bedoeld voor ondernemers die minder dan vijf jaar een eigen zaak zijn begonnen. Voor Patrick en Wendy was het de tweede keer dat ze de prijs wonnen. In 2006 legde ze ook al beslag op de titel.   

Reageer op dit artikel