nieuws

Brand: slager trakteert op rookvlees

Slagersnieuws

GRONINGEN – Een slager uit Goningen trakteerde kijkers bij een brand zondagavond op rookvlees.

Brand: slager trakteert op rookvlees

GRONINGEN – Een slager uit Goningen trakteerde kijkers bij een brand zondagavond op rookvlees.

De man had even daarvoor de brandweer gealarmeerd omdat hij een vonkenregen op zijn dak zag. De brandweer heeft de schoorsteen geveegd. De bewoner trakteerde de omstanders op rookvlees uit eigen slagerij meldt de website 112.groningen.nl.

Even daarvoor werd er ook een schoorsteenbrand gemeld bij studentenvereniging Vindicat op de Grote Markt. Ter plaatse bleek er voor de zoveelste keer een schoorsteen behoorlijk te roken op het dak. De brandweer controleerde het dak en het bleek dat er weinig aan de hand was.

Reageer op dit artikel