nieuws

Bram Band helemaal happy met verbouwing

Slagersnieuws

HOORN – ‘Als je thuis nieuwe gordijnen ophangt, betekent dat toch niet dat de oude op zijn?’ illustreert Carla Band de reden voor de verbouwing van hun slagerij. ‘We wilden gewoon graag moderniseren.

Bram Band helemaal happy met verbouwing

HOORN – ‘Als je thuis nieuwe gordijnen ophangt, betekent dat toch niet dat de oude op zijn?’ illustreert Carla Band de reden voor de verbouwing van hun slagerij. ‘We wilden gewoon graag moderniseren.’

De vernieuwde winkel opende haar deuren op 16 februari 2012. Inmiddels zijn Bram en Carla helemaal gewend aan de nieuwe winkel en zijn ze tevreden met hoe de verbouwing gelopen is. ‘Het mooie is dat het precies zo is geworden zoals we dachten. Dat is altijd nog maar afwachten, van een kleurstaal kan ik niets afleiden. Het eindresultaat is modern, gezellig en tijdloos’, aldus Bram Band.

Het resultaat is te bewonderen in Vleesmagazine september 2012, (verschijningsdatum 11 september).

Reageer op dit artikel