nieuws

Braaien in een township (video)

Slagersnieuws

KAAPSTAD – Barbecueën, of eigenlijk braaien zoals ze dat in Zuid-Afrika zeggen, wordt wel heel bijzonder wanneer je dat bij Mzoli’s Meat doet. Dit bijzondere feestrestaurant staat midden in het township Gugulethu. Janita Wilgenburg, student journalistiek, maakte een reportage. Dankzij LokaalMondiaal kon ze naar Zuid-Afrika afreizen om hier video’s te maken en verhalen te schrijven. Behalve het onderstaande filmpje zal er een uitgebreid verhaal over Mzoli’s verschijnen in de juni-editie van Vleesmagazine.

KAAPSTAD – Barbecueën, of eigenlijk braaien zoals ze dat in Zuid-Afrika zeggen, wordt wel heel bijzonder wanneer je dat bij Mzoli’s Meat doet. Dit bijzondere feestrestaurant staat midden in het township Gugulethu. Janita Wilgenburg, student journalistiek, maakte een reportage. Dankzij LokaalMondiaal kon ze naar Zuid-Afrika afreizen om hier video’s te maken en verhalen te schrijven. Behalve het onderstaande filmpje zal er een uitgebreid verhaal over Mzoli’s verschijnen in de juni editie van Vleesmagazine.

Reageer op dit artikel