nieuws

Bourgondische eetwinkel voor slager Ben Kamphuis

Slagersnieuws

DOORN – Na een verbouwing van iets meer dan twee weken is Keurslager Ben Kamphuis vorige week donderdag weer open gegaan. Tijdens de verbouwing is de verkoop wel gewoon doorgegaan maar dan vanuit een koelwagen die voor de zaak stond.

Bourgondische eetwinkel voor slager Ben Kamphuis

DOORN – Na een verbouwing van iets meer dan twee weken is Keurslager Ben Kamphuis vorige week donderdag weer open gegaan. Tijdens de verbouwing is de verkoop wel gewoon doorgegaan maar dan vanuit een koelwagen die voor de zaak stond.

‘Alle oude apparatuur is uit de zaak gehaald en vervangen door het meest moderne’, laat Kamphuis weten aan nieuwsblad De Kaap. ‘In de winkel is de toonbank nu veel overzichtelijker ingedeeld, waardoor een ruimere presentatie van de producten mogelijk is. Ook de verlichting is volledig vernieuwd. Voordeel van de nieuwe toonbank is dat na sluitingstijd niet meer alle gerechten in de grote koelcellen gedaan hoeven te worden. Er is ook een nieuwe koelinstallatie achter in de winkel aangebracht. Het is nu meer een Bourgondische eetwinkel geworden waar naast de ‘normale’ biefstuk ook tal van specialiteiten verkrijgbaar zijn.’

Wat opvalt in de nieuwe inrichting is het zes pits fornuis waar in de winkel gerechten op klaar gemaakt kunnen worden. Ook het uitgebreide assortiment aan biologische producten waar steeds meer vraag naar is, springt in het oog. Verder is er een ruime keuze aan amuses, kant en klaar gerechten en wildproducten. Ook kan de klant een keuze maken uit het aanwezige wijnassortiment. ‘Een opmerking als ‘ik krijg al trek als ik erlangs loop’, heb ik de laatste dagen veel gehoord,’ zegt Kamphuis.

Keurslager Ben Kamphuis is gevestigd aan de Kampweg 38 in Doorn.
 

Reageer op dit artikel