nieuws

Biovak 2010 maakt cirkel rond

Slagersnieuws

ZWOLLE – Biovak 2010, de biologische versbeurs van Nederland, besteedt in haar derde editie ook aandacht aan distributie, detailhandel en horeca.

Biovak 2010 maakt cirkel rond

ZWOLLE – Biovak 2010, de biologische versbeurs van Nederland, besteedt in haar derde editie ook aandacht aan distributie, detailhandel en horeca.

Aanleiding is het feit dat biologische producten volop kansen bieden, mits het bedrijfsleven er goed op inspeelt. Om dit te realiseren wordt er binnen BioVak een aparte sectie gecreëerd waar producenten van biologische en streekproducten zich optimaal kunnen presenteren. Deze sectie wordt onderverdeeld in de drie sectoren: detailhandel, streekproducten en horeca. De totale oppervlakte aan expositieruimte is 2500 meter. De aanpak van Biovak 2010 wordt ondersteund door de Vereniging van Biologische Productie- en handelsbedrijven (VBP).

Proeverij
Bezoekers kunnen door middel van voorlichting en proeverijen kennis maken met vele verse biologische producten. Tijdens de workshops wordt informatie gegeven over de noodzakelijke verbinding tussen producent, handel en consument.

Streekproducten
De organisatie is er van overtuigd dat de detaillisten- en horecasectie een welkome aanvulling zijn op de al bestaande streekproductenplein. Een aanvulling die niet alleen de cirkel van producent naar consument rond maakt, maar bovendien een belangrijke versterking betekent voor de afzetmogelijkheden van biologische- en streekproducten.
Biovak 2010 wordt 20 en 21 januari gehouden in Zwolle.
Meer informatie: www.biovak.nl

 

Reageer op dit artikel