nieuws

Biologische groente bij Gildeslager Jacques en Sandra

Slagersnieuws

HAARLEM – Sinds januari 2006 kan de klant voor biologisch vlees in de Cronjéstraat terecht bij Gildeslager Jacques (foto) en Sandra. Dat dit ook het adres is voor een biologisch groentepakket van Odin is nieuw.

Biologische groente bij Gildeslager Jacques en Sandra

HAARLEM –  Sinds januari 2006 kan de klant voor biologisch vlees in de Cronjéstraat terecht bij Gildeslager Jacques (foto) en Sandra. Dat dit ook het adres is voor een biologisch groentepakket van Odin is nieuw.

Jacques en Sandra leerden elkaar kennen toen ze beiden bij een van de De Groene Weg slagerijen in Haarlem-Oost werkten. Sinds januari 2006 runnen ze een eigen slagerij in winkelcentrum Cronjé. De concurrentie is moordend met vijf verkooppunten van vlees in de lange winkelstraat. Mondjesmaat breiden ze het assortiment uit.

Sinds enkele maanden is op bestelling elke week een groente- of fruitpakket, 100% biologisch van Odin, bij deze Gildeslager af te halen. Ook ligt het Spaanse Ibericovlees in de toonbank. Jacques en Sandra verkopen het hele jaar vers biologisch lamsvlees. Voor Pasen hebben zij lamsbout, lamscotelet en lamsracks. Informatie: www.gildeslagerjacquesensandra.nl

 

Reageer op dit artikel