nieuws

Bio-product bij slager in opmars

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Terwijl er in supermarkten steeds meer diervriendelijke en biologische producten in de schappen verschijnen, laat de consument de middenstander niet in de steek.

AMSTERDAM – Terwijl er in supermarkten steeds meer diervriendelijke en biologische producten in de schappen verschijnen, laat de consument de middenstander niet in de steek.

Ook steeds meer slagers en groenteboeren breiden hun assortiment uit met biologische producten. De kleine ondernemers moeten het vooral hebben van hun trouwe schare klanten die bewust kiezen voor de speciaalzaak en zich niet laten verleiden door aanbiedingen van supermarkten. ‘De consument gaat naar de slagerij vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid. Hij heeft behoefte aan informatie over de herkomst en de slager kan dit toelichten’, vertelt Marian Lemsom van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) in de Telegraaf.

Klik hier voor het hele artikel

 

Reageer op dit artikel