nieuws

Beter Leven kalfsvlees ook bij Keurslager

Slagersnieuws

APELDOORN – Het Beter Leven kalfsvlees van VanDrie Group is binnenkort ook te krijgen bij de Keurslager. Dat zegt Henny Swinkels in het eerste nummer van Vleesmagazine (voorheen Slagerswereld.nl).

Beter Leven kalfsvlees ook bij Keurslager

APELDOORN – Het Beter Leven kalfsvlees van VanDrie Group is binnenkort ook te krijgen bij de Keurslager. Dat zegt Henny Swinkels in het eerste nummer van Vleesmagazine (voorheen Slagerswereld.nl).

‘Wij zijn op dit moment bezig het hele Beter Leven-concept uit te rollen over slagerijen’, aldus Swinkels. We zitten nu in het eindstadium. Binnenkort zal het in ieder geval bij de Keurslagers te krijgen zijn.’ Swinkels gaat in het interview in Vleesmagazine ook in op de in november aangekondigde overname van kalfsvleesproducent Alpuro.

Geen zorgen
Swinkels zegt zich geen zorgen te maken over een eventueel ‘nee’ van de Europese mededingingsautoriteiten. ‘Wij zijn weliswaar een ketenproducent, maar zijn niet eigenaar van álle dieren’, aldus Swinkels.

VanDrie en Alpuro slachten jaarlijks 1,3 miljoen kalveren, in heel Europa zijn dat er jaarlijks 5,7 miljoen. Wij kopen elk jaar één miljoen nuchtere kalveren in, in Europa worden jaarlijks 23 miljoen kalveren geboren. In het grote zijn wij dus maar klein.

Lees het hele interview deze maand in Vleesmagazine.
 

Reageer op dit artikel