nieuws

Beste ossenworst van het land (filmpje)

Slagersnieuws

ALMERE – Onder de vele prijswinnaars tijdens de Nationale Slagers Vakwedstrijden (NSV) bevonden zich ook Mark Sijtzel en Gerwin Verhoef van Slagerij Verhoef in Almere-Haven. Ze werden uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Ossenworst.

Beste ossenworst van het land (filmpje)

ALMERE – Onder de vele prijswinnaars tijdens de Nationale Slagers Vakwedstrijden (NSV) bevonden zich ook Mark Sijtzel en Gerwin Verhoef van Slagerij Verhoef in Almere-Haven. Ze werden uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Ossenworst.

Ambachtelijke slagers uit het hele land streden vorige week met elkaar om de titels tijdens de Nationale Slagers Vakwedstrijden, georganiseerd door de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS). Voor de vierde keer sleepten de Almeerse leerling-slagers de prijs in de wacht. Zij vielen ook in de prijzen met 7 andere zelfgemaakte producten.

Naar het filmpje van Omroep Flevoland

Zie ook: John van Broekhuizen Algemeen Kampioen NSV

 

Reageer op dit artikel