nieuws

Belgische slager geeft auto cadeau

Slagersnieuws

GEEL (B) – Een bezoekje aan de slager heeft de familie Van de Water uit Kasterlee, België, een nieuwe Citroën C1 opgeleverd. Het kaartje van de familie kwam als eerste uit de gehaktmolen van slagerij Vandecruys.

Belgische slager geeft auto cadeau

GEEL (B) – Een bezoekje aan de slager heeft de familie Van de Water uit Kasterlee, België, een nieuwe Citroën C1 opgeleverd. Het kaartje van de familie kwam als eerste uit de gehaktmolen van slagerij Vandecruys.

De slager uit Ten Aard besloot een half jaar geleden een wedstrijd te organiseren met een nieuwe auto als hoofdprijs. Wie in één van de drie winkels in Kasterlee, Geel Ten-Aard of Geel-Larum een aankoop deed, mocht een kaartje invullen en dat in een verzegelde box stoppen. De actie liep van 1 juli tot en met 31 december 2011. 

Dinsdag werden de drie boxen onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder geopend. Uit de duizenden kaartjes werd met een gehaktmolen de winnaar uitgekozen. Het eerste kaartje dat uit de molen kwam, was dat van de familie Van de Water. 

 

Reageer op dit artikel