nieuws

Bas Derksen Beste biologische slagerij van het Jaar

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Groene Weg slagerij Bas Derksen is woensdagavond uitgeroepen tot ‘Beste biologische slagerij van het Jaar’ tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine.

Bas Derksen Beste biologische slagerij van het Jaar

AMSTERDAM – Groene Weg slagerij Bas Derksen is woensdagavond uitgeroepen tot ‘Beste biologische slagerij van het Jaar’ tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine.

Hoewel het alweer de derde keer op rij is, dat Derksen met de hoofdprijs het pand verlaat, was hij na afloop toch ‘supertrots’. ‘Het totaalplaatje klopt bij ons, en dat wordt nu beloond. Klanten moeten zich prettig voelen bij ons in de winkel,’ zei Derksen in Amsterdam. ‘Dan gaat de rest vanzelf. Volgend jaar hebben we een ander doel. We willen bij de beste acht slagerij van het land gaan behoren. Dat wordt lastig, want de concurrentie is met topbedrijven groot zag ik vanavond toen de video-beelden van de acht finalisten werden getoond.’  

Topkok Pierre Wind en hoofdredacteur Harrie Leijten van Vleesmagazine hebben de Award uitgereikt aan Bas Derksen, die de hoofdprijs dus voor de derde achtereenvolgende keer mee naar Nijmegen mag nemen.

Uit het jury-rapport
‘Opvallende biologische slagerij binnen De Groene Weg formule met frisse heldere hedendaagse uitstraling. Mooie houten bloembakken en mooie banieren aan fraaie buitenzijde. Breed assortiment biologische producten, goede kwaliteit, passend bij formule. Gedreven ondernemer en gemotiveerde vriendelijke medewerkers. Fijne koopsfeer. Warme verzorgde Bourgondische uitstraling. Prijsaanduidingen stringent uitgevoerd. Aanbod traiteurproducten zou uitgebreider mogen. Achter de schermen zou het strakker opgeruimd mogen worden. Dat zou alles nog overzichtelijker maken. Voor consumenten is er op 2 plaatsen de mogelijkheid om te betalen met pin. Basiswebsite De Groene Weg uitgebreid met persoonlijke en bedrijfsinformatie.’

Een uitgebreid verslag van de verkiezing Slagerij van het Jaar in Vleesmagazine van november.

Klik hier voor het dossier Slagerij van het Jaar

 

Reageer op dit artikel