nieuws

Avond van de smaak bij NPS

Slagersnieuws

DOETINCHEM – TV-omroep NPS zendt op zaterdag 23 augustus de Avond van de Smaak uit. Het programma wordt gepresenteerd door Jörgen Raymann en Pierre Wind.

Avond van de smaak bij NPS

DOETINCHEM – TV-omroep NPS zendt op zaterdag 23 augustus de Avond van de Smaak uit. Het programma wordt gepresenteerd door Jörgen Raymann en Pierre Wind.

De thema-avond is de afsluiting van een week waarin de NPS extra aandacht besteedt aan voeding. Zo wordt deze week onder meer de BBC-serie The Thruth About Food uitgezonden. In de uitzending veel aandacht voor smaakvolle Nederlandse initiatieven.

Niet mogelijk
Het uitzendschema maakte het dit jaar niet mogelijk om tegelijk met de echte Week van de Smaak, die van 22 t/m 28 september wordt gehouden, een speciale foodweek op televisie te organiseren. Biologica en Pierre Wind gaan er alles aan doen om dat in 2009 wel voor elkaar te krijgen. De Week van de Smaak werd vorig jaar voor het eerst gehouden.

Reageer op dit artikel