nieuws

Automobilist ramt slagerij Stronkhorst

Slagersnieuws

AMSTELVEEN – Een automobilist is donderdag rond het middaguur de Amsterdamseweg in Amstelveen afgeschoten en heeft in zijn vlucht de panden van slagerij Stronkhorst en makelaardij Deltam geramd. Via een tussengelegen afrit kwam de automobilist tot stilstand tegen een garage.

AMSTELVEEN – Een automobilist is donderdag rond het middaguur de Amsterdamseweg in Amstelveen afgeschoten en heeft in zijn vlucht de panden van slagerij Stronkhorst en makelaardij Deltam geramd. Via een tussengelegen afrit kwam de automobilist tot stilstand tegen een garage.

De oudere automobilist, die volgens omstanders per ongeluk met zijn voet het gaspedaal met de rem had verwisseld, kwam wonderwel met de schrik vrij. In zijn vlucht nam hij een fietsenrek en de kippengril van de slager mee, botste vervolgens op de muur van Deltam Makelaardij en vloog dwars door twee afgesloten hekken verder de garageafrit af, om vervolgens een garagedeur aan gruzelementen te rijden en tot stilstand te komen.

Het mag een wonder genoemd worden dat niemand gewond raakte. De secretaresse van het makelaarskantoor kreeg de schrik van haar leven toen ze de auto, een groene Nissan Almera, recht op zich af zag komen. ‘Ze is denk een meter door de lucht gevlogen van schrik,’ aldus haar collega Frenk Bartels tegenover het Amstelveens Nieuwsblad. Ook de medewerkers van Stronkhorst zijn zich wezenloos geschrokken. Om enigszins van de schrik te bekomen en dankbaar voor de goede afloop deelden zij tijdens het wegslepen van de wagen zowaar plakjes worst uit aan politie, pers en omstanders.

 

Reageer op dit artikel