nieuws

Australisch onderzoek: slagers hebben veel seks

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Een Australisch onderzoek naar de gelukheidsfactor per beroep volgens het oog van de klant, wijst uit dat slagers het best scoren. Bovendien hebben slagers heel veel seks, maar liefst 60% meer dan mensen uit andere beroepen.

DOETINCHEM – Een Australisch onderzoek naar de gelukheidsfactor per beroep volgens het oog van de klant, wijst uit dat slagers het best scoren. Bovendien hebben slagers heel veel seks, maar liefst 60 procent meer dan mensen uit andere beroepen.

Volgens het onderzoek waarschijnlijk ook de reden dat ze de hele dag met een glimlach rondlopen, klantvriendelijk en gezonder zijn. Van de 295 ondervraagde slagers uit het onderzoek had de helft verleden jaar geen ziekteverlof opgenomen en 60% omschreef hun werk als leuk. Waarschijnlijk dezelfde 60% die "heel veel seks" had. Ook klanten vinden slagers lief.

Slagers
Uit het hele rijtje beroepen werden de slagers gekozen als meest vriendelijke en tevreden. 30% van de klanten vond dat de slagers tevreden met hun beroep waren. Klanten waren minder te spreken over mensen die werken in een broodjeszaak, achter het loket bij een bank zitten of bij een tankstation werken. Daarvan dacht amper 10% dat ze tevreden met hun werk waren.

Reageer op dit artikel