nieuws

Arno Wapenaar opent 24ste Nationale Slagers Vakbeurs

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Al zo’n 75 procent van de totale beursoppervlakte voor de 24ste Nationale Slagers Vakbeurs (NSV) is bezet. Arno Wapenaar (foto) opent de beurs die op maandag 3 en dinsdag 4 november wordt gehouden.

Arno Wapenaar opent 24ste Nationale Slagers Vakbeurs

AMSTERDAM – Al zo’n 75 procent van de totale beursoppervlakte voor de 24ste Nationale Slagers Vakbeurs (NSV) is  bezet. Arno Wapenaar (foto) opent de beurs die op maandag 3 en dinsdag 4 november wordt gehouden.

Dat meldt Peter Laan, beursorganisator van de NSV. Arno Wapenaar uit Vlaardingen geeft het startschot, aangezien hij winnaar werd van de Slagerij van het Jaar 2008. De beurs wordt gehouden in de Borchlandhal vlakbij de Amsterdam Arena. Op een beursoppervlak van ruim 3100 m² wordt gedurende 2 dagen door een grote variëteit aan standhouders een breed aanbod van producten getoond. De twee grote grossiersverenigingen VWU en Interking hebben al toegezegd te komen. Daarnaast zijn er ook weer een aantal activiteiten, waaronder de vakwedstrijden. De KNS organiseert de wedstrijd om de lekkerste gehaktbal van Nederland en de slagers kunnen ter plekke een biefstuk bakken. 

Reageer op dit artikel