nieuws

Arno Wapenaar krijgt kalfsvoet cadeau

Slagersnieuws

VLAARDINGEN – Eco Fields liet het er niet bij zitten. Een winnaar hoort een cadeau te krijgen. Vandaar dat Arno Wapenaar (r), die op 1 april de Gouden Hakbijl won, onlangs werd verrast met een kalfsvoet.

Arno Wapenaar krijgt kalfsvoet cadeau

VLAARDINGEN – Eco Fields liet het er niet bij zitten. Een winnaar hoort een cadeau te krijgen. Vandaar dat Arno Wapenaar (r), die op 1 april de Gouden Hakbijl won, onlangs door de kalfsvleesleverancier werd verrast met een kalfsvoet.

In congrescentrum Hart van Holland  in Nijkerk ging op dinsdagavond 1 april de Gouden Hakbijl naar Arno en Edwin Wapenaar en hun zus Marian Kortleven-Wapenaar. De winnaars van de Slagerij van het Jaar 2008 zijn volgens de jury ‘gedreven ondernemers met een goede visie en gevoel voor de ontwikkelingen in de branche.’ De juryleden waren lovend over het familiebedrijf, dat sinds 1965 bestaat. Met twee winkels in Vlaardingen en een kwalitatief hoogwaardig assortiment onderscheiden de winnaars zich. Eco Fields uit Wekerom voorziet de slager van het biologische rosé kalfsvlees.
 

Naar het dossier Slagerij van het Jaar (filmpjes, foto’s en finalisten)

Reageer op dit artikel