nieuws

Aparte barbecue slager Cecchini (film)

Slagersnieuws

PANZANO – Slager Dario Cecchini bedient zijn gasten met een serie gebarbecuede verrukkingen van het vlees van de Chianina-koe.

PANZANO – Slager Dario Cecchini bedient zijn gasten met een serie gebarbecuede verrukkingen van het vlees van de Chianina-koe.  

Boven de slagerij van Dario Cecchini in het Toscaanse gehuchtje Panzano (zo’n 700 inwoners) staat in de Officina della bistecca een lange tafel voor zo’n veertig gasten. Het menu – waarvan gewaarschuwd wordt dat het niet voor lieden van middelmatige eetlust geschikt is – kost vijftig euro all-in en voorziet in een serie vleesproducten, met als hoogtepunt de bistecca Fiorentina die door Cecchini met veel gevoel voor theater wordt gepresenteerd.

Klik hier voor de filmbeelden

 

Reageer op dit artikel