nieuws

Antro Groep neemt relatiegeschenkenbedrijf over

Slagersnieuws

LEEUWARDEN – Antro Groep neemt relatiegeschenkenbedrijf Jurjen de Vries B.V. uit Leeuwarden over.

LEEUWARDEN – Antro Groep neemt relatiegeschenkenbedrijf Jurjen de Vries B.V. uit Leeuwarden over.

Antro Groep bestaat ruim twintig jaar en is een uitzend- en detacheringorganisatie, gespecialiseerd in het leveren van vakdeskundige slagers voor slachterijen en supermarkten in Nederland. Antro heeft 250 slagers in dienst en mag de Vion Food Group tot haar klanten rekenen.

Directeur en mede-eigenaar van de Antro Groep, Bert Finke, voerde van juni 2001 tot en met december 2005 de directie over Jurjen de Vries B.V, meldt het Friesch Dagblad. Zijn kennis en achtergrond van het bedrijf en de relatiegeschenkenbranche waren voor de curator van groot belang om de doorstart van het bedrijf mogelijk te maken. Finke voert vanaf maandag opnieuw de directie over Jurjen de Vries.

Finke voert volgende week ook gesprekken met de voormalige werknemers van Jurjen de Vries B.V., die op 9 september failliet ging. Op grond van het ondernemingsplan kan het nieuwe bedrijf met tien medewerkers de organisatie doorstarten. Tot nu toe hebben klanten volgens de curator begripvol gereageerd op de situatie bij Jurjen de Vries

 

Reageer op dit artikel