nieuws

Antoine van Baars kandidaat vice-voorzitter KNS

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Antoine van Baars wordt maandag 29 juni voorgedragen als vice-voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS).

Antoine van Baars kandidaat vice-voorzitter KNS

RIJSWIJK –  Antoine van Baars wordt maandag 29 juni voorgedragen als vice-voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS).

Slagersdochter, actrice en tv-presentratice Nicolette van Dam heropent diezelfde dag het vernieuwde KNS-gebouw. Haar ouders, René en Karin van Dam, exploiteren een drukke slagerij in Amsterdam Oud-Zuid.  

Ook vindt op 29 juni de uitreiking van de Spare Ribs Trophy 2009 plaats en presenteren verschillende afdelingen van de KNS zich.  Tijdens de ledenvergadering vindt de bestuursverkiezing en statutenwijziging plaats. De heren Hanskamp en Bezooijen treden af als bestuurslid en zijn niet herkiesbaar. Het bestuur draagt de heren Sonneveldt (directeur Canter B.V. te Amsterdam) en Van Baars (eigenaar van Keurslagerij Antoine van Baars te Deurne en voorzitter van de VvK) ter benoeming voor. Ook doet het bestuur het voorstel om Van Baars voor te dragen als vicevoorzitter. Deze functie is vacant doordat de voormalige vicevoorzitter, Ad Bergwerff, is benoemd tot voorzitter.  Tegenkandidaten kunnen zich tot uiterlijk één week voor de algemene ledenvergadering schriftelijk aanmelden bij het secretariaat van de KNS in Rijswijk.
 

Reageer op dit artikel