nieuws

Angst slager na kraak onnodig

Slagersnieuws

ZEEWOLDE – Keurslager Baars hoeft niet te vrezen dat hij beschuldigd zal worden van een misdrijf.

ZEEWOLDE – Keurslager Baars hoeft niet te vrezen dat hij beschuldigd zal worden van een misdrijf.

Vorige week werd er ingebroken in zijn slagerij aan de Kerkstraat in Zeewolde. Daarbij werd onder andere zijn messenset ontvreemd. Bij de slager ontstond even de angst dat zijn dna of vingerafdrukken op de messen zou staan bij misbruik ervan door de nieuwe eigenaar meldt dagblad De Stentor. ‘De slager hoeft hiervoor niet te vrezen’, aldus een woordvoerder van de politie. ‘Sowieso moet er met vingerafdrukken zeer voorzichtig om worden gegaan. Eén veeg eroverheen en je bent ze kwijt.’ Ook over het dna hoeft slager Baars niet in te zitten.’

Ook bakkerij Grootkarzijn was slachtoffer van de inbraakgolf.

 

Reageer op dit artikel