nieuws

Andere media over Slagerij van het Jaar

Slagersnieuws

NIJKERK – Diverse media schonken de afgelopen dagen aandacht aan de Slagerij van het Jaarverkiezing, georganiseerd door Slagerswereld.nl. Op dinsdagavond 1 april werden de prijzen verdeeld in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk.

Andere media over Slagerij van het Jaar

NIJKERK – Diverse media schonken de afgelopen dagen aandacht aan de Slagerij van het Jaarverkiezing, georganiseerd door Slagerswereld.nl. Op dinsdagavond 1 april werden de prijzen verdeeld in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk.

Een overzicht:

Algemeen Dagblad:
 

Slagerij Wapenaar wint wedstrijd der wedstrijden

Beste biologische slager zit in Rotterdam (filmpje)

Dagblad Trouw:
 

Het BBQ seizoen
 

Schagen FM:

Broersen ’t Veld beste jonge ondernemer

Reageer op dit artikel