nieuws

Amsterdamse slagerijketen Hergo steunt Pink Ribbon

Slagersnieuws

AMSTERDAM – De Amsterdamse slagerijketen Hergo, ook wel bekend als ‘De slager met ’n koksmuts’, steunt de gehele maand oktober in haar 5 winkels de stichting Pink Ribbon. Dat laat directeur Ralph de Vries (foto) weten.

Amsterdamse slagerijketen Hergo steunt Pink Ribbon

AMSTERDAM – De Amsterdamse slagerijketen Hergo, ook wel bekend als ‘De slager met ’n koksmuts’, steunt de gehele maand oktober in haar 5 winkels de stichting Pink Ribbon. Dat laat directeur Ralph de Vries (foto) weten.

Hergo heeft speciaal voor de Pink Ribbon maand een roze Pink Ribbon worstje ontwikkeld en zal gedurende de hele maand de totale opbrengst van dit worstje schenken aan Pink Ribbon. Ook heeft Hergo voor deze actie een roze Pink Ribbon verpakkingslijn laten maken.

Het doel van de stichting Pink Ribbon is het werven van fondsen en het geven van voorlichting over borstkanker en meer in het bijzonder de risico’s deze ziekte te krijgen. Zij stelt zich ten doel het aantal gevallen van borstkanker te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en hun omgeving te verbeteren.

Op 4 oktober 2008 gaat de actie van start en een aantal BN’ers, waaronder Pink Ribbon ambassadrice Quinty Trustfull, Winston Gerschtanowitz, Bastiaan Ragas, Anouk Smulders, Nikkie Plesse en Estelle Gullit, is bereid gevonden om deze dag in de slagerij aan de Beethovenstraat samen met het Hergo team de klanten persoonlijk te bedienen.

 

 

 

Reageer op dit artikel