nieuws

Alle Groene Weg Slagerijen in Slagerij van het Jaar

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Alle dertien Groene Weg slagers hebben zich ingeschreven voor de verkiezing Slagerij van het Jaar.

Alle Groene Weg Slagerijen in Slagerij van het Jaar

DOETINCHEM –  Alle dertien Groene Weg slagers hebben zich ingeschreven voor de verkiezing Slagerij van het Jaar.

De verkiezing Slagerij van het Jaar van het vakblad Vleesmagazine is van start gegaan. Het idee om alle De Groene Weg slagers in te schrijven voor de verkiezing is ontstaan tijdens het De Groene Weg college, een opleidingsprogramma van en voor De Groene Weg slagers. Franchisemanager Frans Witteveen: ‘In voorgaande jaren deden slagers op individuele basis mee aan de verkiezing. Omdat de verkiezing een perfecte manier is om de processen, het winkelbeeld en het assortiment onafhankelijk en kritisch te laten beoordelen, hebben de slagers gezamenlijk besloten zich dit jaar allemaal in te schrijven voor de verkiezing. Dat biedt hen een uitgelezen kans om straks, met de uitkomsten van de juryrapporten in de hand, de puntjes op de i te zetten.’

De Groene Weg Rotterdam won in 2008 de titel van beste biologische slagerij. In 2009 nam De Groene Weg Nijmegen het stokje over.

Lees ook:
Inschrijving Slagerij van het Jaar mogelijk tot 9 april (2 april 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over biologisch vlees
Alle berichten over De Groene Weg

 

Reageer op dit artikel