nieuws

Alerte slager vat vluchtende dief

Slagersnieuws

SINT-NIKLAAS – In het Belgische Sint-Niklaas werd vrijdagmiddag Kurt B. (35) uit Eeklo door de politie opgepakt.

Alerte slager vat vluchtende dief

SINT-NIKLAAS – In het Belgische Sint-Niklaas werd vrijdagmiddag Kurt B. (35) uit Eeklo door de politie opgepakt.

De man stal de portefeuille van een lerares van het Instituut Heilige Familie in Sint-Niklaas. Toen de lerares hem op heterdaad betrapte, gaf de man het slachtoffer een duw en rende weg. Een slager in de buurt van de school merkte dat op en greep de dief bij de kraag, meldt Het Nieuwsblad. Hij hield hem in bedwang tot de politie aankwam om hem te arresteren.

Kurt B. werd door het parket van Dendermonde voor de onderzoeksrechter gebracht en zijn aanhouding werd gevorderd. Hij wordt beticht van een diefstal met geweld. Het is niet de eerste keer dat hij voor dergelijke diefstallen in de gevangenis belandt. 

Lees ook:
Dieven stelen voor 150.000 euro rundvlees (2 december 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over diefstal
 

Reageer op dit artikel