nieuws

Aldi breidt vleesschap uit

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Aldi heeft het aanbod vers vlees uitgebreid. Dat meldt de harddiscounter deze week in zijn folder.

Aldi breidt vleesschap uit

DOETINCHEM –Aldi heeft het aanbod vers vlees uitgebreid. Dat meldt de harddiscounter deze week in zijn folder.

Nieuw in het assortiment zijn onder meer kogelbiefstuk, sukadelappen, runderriblappen en rundertartaar onder het merk Cornfield en varkensrollade, meldt Meat & Meal. De kogelbiefstuk kost 14,99 euro per kilo, de rundertartaar 2,98 voor vier stukjes van elk 100 gram. De rollade kost 5,99 per kilo, de sukadelappen 9,27 per kilo en voor de runderriblappen rekent Aldi 6,99 per kilo.

Aldi verkoopt sinds 2003 vers vlees in Nederland. In eerste instantie beperkten de discounters zich tot het zogenoemde sociale vleespakket met onder meer speklappen, kipfilet en gehakt. Inmiddels voert ook concurrent Lidl een volwaardig assortiment vers vlees.

 

Reageer op dit artikel