nieuws

Afscheid Joop Helder als inkoper van VWU VersGroep

Slagersnieuws

PUTTEN – Na jarenlang actief te zijn geweest binnen de VWU VersGroep, heeft Joop Helder per 1 april 2008, op 65-jarige leeftijd, afscheid genomen als inkoper van VWU VersGroep.

Afscheid Joop Helder als inkoper van VWU VersGroep

PUTTEN – Na jarenlang actief  te zijn geweest binnen de VWU VersGroep, heeft  Joop Helder per 1 april 2008, op 65-jarige leeftijd, afscheid genomen als inkoper van VWU VersGroep.

Joop Helder heeft binnen VWU VersGroep zich de afgelopen 25 jaar enthousiast en ondernemend ingezet voor inkoopvereniging VWU VersGroep. De eerste jaren als bestuurslid, vervolgens als voorzitter en tijdens die periode als inkoper.

Na zijn voorzitterschap is Ome Joop, zoals zijn collega’s hem altijd genoemd hebben, een aantal jaren hoofdinkoper voor de 10 aangesloten VWU-groothandels geweest. Met ingang van 1 april zijn de taken van Joop Helder overgenomen door een vakbekwame inkoopcommissie en kan hij met een gerust hart gaan genieten van zijn vrije tijd. Op 14 april is bij het bedrijf van Joop Helder, Boonstra Verswaren te Peize, als dank voor de geweldige samenwerking, hem een toepasselijk kado aangeboden; een klein monument in de vorm van een  zonnewijzer.

 

Reageer op dit artikel