nieuws

Ad Bergwerff Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Slagersnieuws

ROTTERDAM – KNS-voorzitter Ad Bergwerff is vanochtend op het Rotterdamse Stadhuis gelauwerd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Ad Bergwerff Ridder in de Orde van Oranje Nassau

ROTTERDAM – KNS-voorzitter Ad Bergwerff is vanochtend op het Rotterdamse Stadhuis gelauwerd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. 

Slager Ad Bergwerff van Bergwerff’s Slagerijen uit Pernis, tevens voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) ontving het lintje uit handen van burgemeester Aboutaleb en te midden van familie en vrienden. Van de 58 Rotterdammers die werden gedecoreerd werden 43 benoemd tot Lid, 12 tot Ridder en 3 tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Slager Jan de Lange
In Middenbeemster kreeg Jan de Lange, zelfslachtende slager en voorzitter van de werkgroep Zelfslachtende Slagers, het lintje dat hoort bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit handen van burgemeester Brinkman.

Dit jaar worden ter gelegenheid van Koninginnedag 3357 Koninklijke onderscheidingen in Nederland verleend. Tien mensen krijgen de onderscheiding van Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Reageer op dit artikel