nieuws

Acties tegen stuntprijzen varkensvlees supermarkten

Slagersnieuws

BARNEVELD – De Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV) denkt na over mogelijke acties tegen supermarkten.

Acties tegen stuntprijzen varkensvlees supermarkten

BARNEVELD – De Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV) denkt na over mogelijke acties tegen supermarkten.

De vakbond overweegt bezoeken aan supermarkten of hoofdkantoren om zijn standpunt met betrekking tot stuntprijzen voor varkensvlees uit te leggen. Dat meldt het Agrarisch Dagblad. De NVV wil hiermee een vervolg geven aan zijn eerdere oproep om prijsstunts met varkensvlees te melden.

De laatstgenoemde actie is volgens voorzitter Wyno Zwanenburg goed verlopen. ‘We hebben veel meldingen binnen gekregen, zowel van varkenshouders als van mensen buiten de sector, bijvoorbeeld via Varkens in Nood.’

Lees ook: Vion baalt van kiloknallers 

 

Reageer op dit artikel