nieuws

Aarnink Vleeswaren neemt Dengerink over

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Per 1 december heeft Aarnink Vleeswaren bv te Deventer de firma Dengerink Vleeswaren bv te Meppel overgenomen.

Aarnink Vleeswaren neemt Dengerink over

Dengerink Vleeswaren bv is opgericht in 1935 en staat bekend om de ambachtelijke vleeswaren. ‘Een prachtig assortiment dat uitstekend aansluit bij de onze,’ aldus Ton Aarnink. ‘Door deze overname zijn wij in staat ons familiebedrijf verder uit te bouwen, onze klanten nog beter van dienst te zijn, hen een breder assortiment te bieden en onze produktie te verhogen.’

De horecagroothandel, vleeswarengrossiers en retailers nemen de beenham, drooggezouten speksoorten, vers bereide gebraden vleeswaren en worstsoorten van Aarnink grill- en vleeswaren in flinke hoeveelheden af. De productieruimtes in Apeldoorn en Deventer konden de groei eind jaren negentig niet meer aan en werden afgestoten, zodat Aarnink in 2000 een nieuw pand op industrieterrein De Weteringen, vlakbij de A1, kon bouwen. Begin dit jaar is opnieuw gewerkt aan uitbreiding. Het bedrijfspand van 1400 m2 werd 8 juni heropend.

 

Reageer op dit artikel