nieuws

Aanschaf machine complex voor slager

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Individuele (markt)omstandigheden zijn doorslaggevend bij de aanschaf van een machine door een slager.

Aanschaf machine complex voor slager

DOETINCHEM – Individuele (markt)omstandigheden zijn doorslaggevend bij de aanschaf van een machine door een slager.

In een serie artikelen gaat Vleesmagazine in op machines voor de slagerij. De wolf en de cutter staan centraal in het nummer van mei. Eenduidig advies bestaat niet bij de aanschaf van een machine. Het is niet eenvoudig om een slager te adviseren welke cutter of wolf hij het beste kan gebruiken. Dit hangt onder meer af van assortiment, chargegrootte, elektrische vermogenscapaciteit én, opvallend genoeg, de regio.

Directeur Frans de Leede van de Delmo Groep (bestaande uit Delmo Techniek en Delmo Groothandel – red.), benadrukt dat machines kopen maatwerk is en dat het voortraject, om te komen tot een geschikte machine, misschien wel het belangrijkste is.

Lees meer in Vleesmagazine van mei dat dinsdag 15 mei verschijnt.

Reageer op dit artikel