nieuws

5.200 bezoekers voor V.V.W. Hardenberg

Slagersnieuws

HARDENBERG – De ruim 100 exposanten van V.V.W. Hardenberg hebben maandag, dinsdag en woensdag zo’n 5.200 bezoekers ontvangen.

5.200 bezoekers voor V.V.W. Hardenberg

HARDENBERG – De ruim 100 exposanten van V.V.W. Hardenberg hebben maandag, dinsdag en woensdag zo’n 5.200 bezoekers ontvangen.

De eerste dag hebben 1.884 bezoekers de vakbeurs voor de vlees-, vis-, wild- en gevogelte bezocht, de tweede dag 1.978 en de derde dag wisten, ondanks het slechte weer, 1.324 bezoekers de weg naar Hardenberg te vinden. Organisator Antoinette Hulst toont zich daarmee tevreden. ‘Ik heb vele positieve reacties gehad. Alle exposanten hebben zich ontzettend ingezet om van de vakbeurs een succes te maken,’ aldus Hulst.

Full-service

Exposanten waren weer tevreden over het concept waar de Evenementenhal Hardenberg mee werkt. Vooral de full-service-formule sloeg aan blijkt uit een enquête die na afloop werd gehouden. Enkele reacties: ‘Het is een lekker ‘zonder zorgen’ concept’, ‘De bezoeker wordt in de watten gelegd’ en ‘Mooi begin van 2010.’

De datum van het evenement voor 2011 wordt binnenkort bekendgemaakt.

Lees ook:
Hausse aan verstrends (16 december 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over V.V.W. Hardenberg

 

Reageer op dit artikel