nieuws

10de Slagerij van het Jaar in de startblokken

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Op 9 september vindt u in uw vakblad Slagerswereld het inschrijfformulier voor de competitie Slagerij van het Jaar 2007. Deze 10e competitie gaat begin oktober van start.

SLAGERSWERELD – Op 9 september vindt u in uw vakblad Slagerswereld het inschrijfformulier voor de competitie Slagerij van het Jaar 2007. Deze 10e competitie gaat begin oktober van start.

Uit de evaluatie met de sponsoren blijkt dat de competitie Slagerij van het Jaar in een belangrijke behoefte voorziet. Het stimuleert bedrijven actief met de kwaliteit van hun onderneming bezig te zijn. Vandaar dat het vakblad Slagerswereld, gesteund door een aantal sponsoren, in het najaar van 2006 de competitie voor de tiende keer organiseert.

De winnaar wordt bekendgemaakt op de Slavakto-beurs, die van 26 tot 28 maart 2007 in de Jaarbeurs te Utrecht wordt gehouden.Slagerswereld roept alle ondernemende slagers op om zich voor te bereiden op deze competitie.

Uit de negen voorgaande edities blijkt dat de competitie de gemoederen in de slagersbranche flink bezighoudt. De winnaars en finalisten van de verkiezing die zich hiermee promotioneel onderscheiden blijken een aardige, extra omzetimpuls over te houden.

Reageer op dit artikel