nieuws

Prijswinnaars Slavakto op een rij

Slagersnieuws

UTRECHT – Klaas Theo Smit is de algemeen kampioen Slavakto 2009, Henk Wisker won de Chris Keijzer Bokaal, maar veel meer slagers vielen in de prijzen. Zo werden naast de provinciekampioenen ook tientallen slagers bekroond voor hun specifieke product.

Prijswinnaars Slavakto op een rij

UTRECHT – Klaas Theo Smit is de algemeen kampioen Slavakto 2009, Henk Wisker won de Chris Keijzer Bokaal, maar veel meer slagers vielen in de prijzen. Zo werden naast de provinciekampioenen ook tientallen slagers bekroond voor hun specifieke product.

In totaal zijn er door de vijfhonderd deelnemers 2519 producten ingezonden. Het grootste deel van de inzendingen betrof worst en vleeswaren (76%), gevolgd door traiteurproducten (22%) en sierschotels (2%).

Winnaars senioren
Winnaars junioren

Lees ook:

Rien Bezooijen Slagerij van het Jaar 2009

Gouden Slagersring opnieuw voor Johan van Uden

Klaas Theo Smit overall kampioen Slavakto 2009

Fotoverslag Slavakto 2009

Lees alles over Slavakto 2009

Reageer op dit artikel