fotoreportage

Hart van Holland opnieuw decor ontknoping Slager met Ster

Slagersnieuws

Decor voor de ontknoping van Slager met Ster 2015 is Hart van Holland. Dit sfeervolle en centraal in het land gelegen party- en congrescentrum in Nijkerk was op maandag 17 november 2014 ook al plaats van handeling voor de finale-avond van de vakwedstrijd voor ambachtelijke slagers.

Hart van Holland opnieuw decor ontknoping Slager met Ster
Party- en congrescentrum Hart van Holland staat ook in 2015 weer garant voor een onvergetelijke finale-avond van Slager met Ster. Foto: Koos Groenewold

Bij Hart van Holland kregen aan het eind van Slager met Ster 2014 twintig slagerijbedrijven 1 ster uitgereikt, werden evenveel slagers bekroond met 2 sterren en ontvingen zeven vakslagers zelfs 3 sterren overhandigd.  Voordat bekend wordt hoeveel deelnemers zich dit jaar weten te onderscheiden en 1, 2 of 3 sterren bemachtigen, is er nog een lange weg te gaan. Wat wel vaststaat, is dat het party- en congrescentrum ook in 2015 weer garant staat voor een onvergetelijke avond. Fotograaf Koos Groenewold legde die van Slager met Ster 2014 vast in een fotoreportage.

Reageer op dit artikel