blog

Sterren stralen

Slagersnieuws

Bij menig slagerij worden klanten met extra egards behandeld. Je weet het immers maar nooit: die ene klant kan zomaar een mystery shopper zijn. Vleesmagazine en het NBC hebben deze undercover-klanten weer het land in gestuurd om de deelnemende slagers aan de wedstrijd Slager met Ster 2015 te vereren met een bezoekje.

Sterren stralen

De sterrenkoorts neemt duidelijk toe. Niet alleen bij de ondernemers die dit jaar voor het eerst meedingen naar een felbegeerde ster, maar ook voor die bedrijven die al eerder werden onderscheiden De sterren smaken immers naar meer.

Nog even en dan wordt duidelijk welke bedrijven daadwerkelijk zijn genomineerd. De spanning neemt al flink toe. Ook bij bijvoorbeeld slager Vlogman in het Achterhoekse Vorden. Vorig jaar won de ondernemer twee sterren en dat is natuurlijk een fantastische prestatie. Maar Vlogman wil graag meer. En hij is niet de enige ondernemer die er zo over denkt. Er kan immers nog altijd een ster bij. Deze mentaliteit is een sterrenslager waardig.

In de dagelijkse beslommeringen is het vaak al moeilijk genoeg om de tijd te nemen en van een afstand naar uw bedrijf te kijken. Het is belangrijk dat u uzelf vragen blijft stellen als ‘Waar gaat het goed en waar kan het beter?’ en ‘Hoe kan ik mij onderscheiden en waar liggen mijn kansen?’

Meedoen aan Slager met Ster geeft u die kritische kijk op uw onderneming. Uw bedrijf wordt immers volledig doorgelicht. Vervelend? Tijdrovend? ‘Welnee,’ zegt Carla van Eijk van de gelijknamige driesterrenslagerij in Voorschoten. ‘Helemaal niet, ik raad iedere slager aan om deel te nemen’, reageert ze enthousiast als altijd.

En dat is de beste raad die ze u kan geven. Want alleen als u kritisch naar uw eigen bedrijf blijft kijken en u wilt blijven leren en ontwikkelen, zal ook uw ster blijven stralen.

Reageer op dit artikel