nieuws

Zwolle krijgt weer slagerij in het centrum

De Slagerij 827

Zwolle krijgt weer slagerij in het centrum

Na jaren krijgt Zwolle weer een slagerij in het centrum.

Aan de Blijmarkt opent de tweede helft van september Slagerij & Delicatessenwinkel Jager&Boer.

Wildbraad

‘Wij openen de deuren van onze eerste échte Jager&Boer slagerij & delicatessen winkel met biologisch varken, rund, wildbraad uit ons eigen jachtveld zoals wild zwijn, ree en hert maar ook klein wild in het seizoen en een uitgebreid assortiment aan ambachtelijk bereide delicatessen zoals droge worsten, hammen, kaas en meer’, laat de ondernemer op de eigen Facebookpagina weten. 

Openingsdatum

Jager&Boer heeft onlangs ook een nieuw verkooppunt geopend bij Erve Slendebroek in Zwolle. Daar wordt een deel van het assortiment verkocht.  De precieze openingsdatum aan de Blijmarkt is nog niet bekend.

Zie ook: Provinciewinnaars Leukste Slagerij bekend

Reageer op dit artikel