nieuws

Vegetarische Slager uitgesloten van deelname Leukste Slagerij

De Slagerij 237

De Vegetarische Slager mag niet meedoen met de verkiezing voor Leukste Slagerij van het Jaar. ‘Het bedrijf heeft zich aangemeld als restaurant en die zijn uitgesloten van de verkiezing’, laat Wim van den Brink, voorzitter Slavakto, weten.

Vegetarische Slager uitgesloten van deelname Leukste Slagerij

In diverse media verschijnt het bericht dat de Vegetarische Slager uit de verkiezing de Leukste Slagerij is gezet. Dat bericht klopt niet helemaal, laat het bestuur van Slavakto weten.

‘Het besluit van het bestuur van de Slavakto om het bedrijf uit deze wedstrijd te verwijderen is gebaseerd op het feit dat het bedrijf zich heeft aangemeld als restaurant de Vleesch Lobby en aangezien het een wedstrijd voor slagerijen is en niet voor restaurants staan wij op het standpunt dat het besluit alleszins begrijpelijk en gerechtvaardigd is’, zegt Wim van de Brink.

Onjuiste aanmelding

‘Het besluit is zeker niet gericht tegen de Vegetarische Slager en de activiteiten van dit bedrijf maar is veroorzaakt door een onjuiste voorstelling van zaken door het bedrijf zelf bij de aanmelding. Wellicht had bij onze interne organisatie hierop alerter gereageerd kunnen worden maar doet niet af aan het feit dat het bedrijf zelf verantwoordelijk is voor de wijze waarop de aanmelding heeft plaatsgevonden.’

Stemmen

Al ruim 20.000 stemmen zijn er uitgebracht in de verkiezing. Klanten kunnen tot 12 oktober via de website Leuksteslagerij.nl op hun favoriete deelnemer stemmen.

Reageer op dit artikel