nieuws

Meld u nu aan voor De leukste slagerij van Nederland verkiezing

De Slagerij 1004

Stichting Slavakto organiseert in 2018 voor het eerst de verkiezing: De leukste slagerij van Nederland. De leukste slagerij van Nederland is een nieuwe verkiezing, naast de andere vakwedstrijden, op de Slavakto. Bij De leukste slagerij van Nederland bepaalt de consument de provinciekampioen. De twaalf provinciewinnaars gaan met elkaar de strijd aan tijdens live finalerondes tijdens de Slavakto op maandag 5 november 2018.

Meld u nu aan voor De leukste slagerij van Nederland verkiezing

De organisatie gaat op zoek naar de leukste slagerijen in alle provincies van Nederland. Iedere provinciewinnaar gaat op voor de landelijke titel.

Bij deze verkiezing staan het team en de winkel centraal. De deelnemende slagerijen moeten zoveel mogelijk stemmen proberen te vergaren. Dit doen ze door heerlijke producten te verkopen, creatief te zijn en de gunfactor van de consument voor zich te winnen.

Per provincie wordt de slagerij met de meeste stemmen en het hoogste cijfer als provinciewinnaar uitgeroepen. Ook krijgen zij daarmee automatische een plekje in de landelijke finale tijdens de eerste dag van de Slavakto.

Aanmelden voor De leukste slagerij van Nederland

Slagerijen die mee willen doen aan de wedstrijd kunnen zich tot en met 13 september opgeven via de website: www.leuksteslagerij.nl. Consumenten kunnen vervolgens stemmen op de slagerijen die zich hebben aangemeld van 17 september t/m 12 oktober. Op 15 oktober worden de provinciewinnaars bekend gemaakt. Deze provinciewinnaars zullen vervolgens -met hun teams – op de eerste dag van slagersvakbeurs Slavakto door een vakjury én het publiek beoordeeld worden op hun live opdrachten. Op maandag 5 november zal dan de landelijke winnaar ‘Leukste Slagerij 2018’ bekend gemaakt worden.

SlavaktoOver de organisatie

De leukste slagerij van Nederland wordt georganiseerd door Stichting Slavakto. Dit gebeurt in samenwerking met de Vote Company die ook onder meer de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, de Zoover Awards en de Verkiezing Clubhelden van de Amateursport faciliteren.

Reageer op dit artikel