nieuws

Aanmelden Dag van de Slager 2018 kan tot 7 mei

De Slagerij 5035

Slagers die deel willen nemen aan Dag van de Slager XXL hebben nog een week de tijd om zich aan te melden. Dag van de Slager 2018 vind dit jaar van 24 tot en met 26 mei plaats.

Aanmelden Dag van de Slager 2018 kan tot 7 mei

Slagers die zich aanmelden voor maandag 7 mei zijn van een instore promotiepakket verzekerd. Met dit gratis promotiepakket is het extra makkelijk voor deelnemers om het thema ‘jong geleerd, oud gedaan’ uit te dragen. De distributie van het promotiepakket wordt verzorgd door Delmo en vindt plaats vanaf maandag 14 mei.

Placemats

Onderdeel van het instore promotiepakket van de Dag van de Slager 2018 zijn drie verschillende placemats met leuke opdrachten erop voor kinderen. ‘Deze kun je uitdelen aan klanten met kinderen, maar ook als er een klas op bezoek komt. Want zo wordt het slagersvak echt jong geleerd, oud gedaan’, laat de KNS weten.

Eén van de drie placemats voor Dag van de Slager 2018

Eén van de drie placemats

De placemat voor de jongste kids heeft een mooie kleurplaat. De tweede placemat, voor kinderen ongeveer in de leeftijd van 8 of 9 jaar, bevat recepten, voor de lekkerste spareribs, saté, pastasalade met spekjes en eigengemaakte hamburgers en leuke weetjes over de slager, zoals ‘Wist je dat slagers vroeger vleeschhouwers genoemd werden? De derde kleurplaat, voor ongeveer 10 tot 12-jarigen, heeft een rebus.

Ook wordt op de placemats kort uitgelegd wat het inhoudt om als slager, of in de slagerij, te werken en over de opleiding tot slager.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de KNS.

Reageer op dit artikel