nieuws

Jeffrey Zikking opent slagerij in de Foodpassage Almere

De Slagerij 2570

Jeffrey Zikking opent zaterdag 23 september de deuren van zijn winkel in de Foodpassage van Citymall Almere.

Jeffrey Zikking opent slagerij in de Foodpassage Almere
Foto: Archief Vleesmagazine

Zikking leerde het slagersvak in de slagerij van zijn oom aan de Marathonweg in Amsterdam. Nu gaat hij zelf het ondernemersavontuur aan en dat doet hij op een prachtige locatie. De Citymall Almere telt namelijk een bioscoop, een theater, diverse horeca-gelegenheden en een groot aantal winkels. De slagerij is gevestigd is een speciale foodpassage. Op zaterdag 30 september wordt de nieuwe winkel officieel geopend. Daarbij zijn hapjes uit het assortiment te proeven en worden aan de kinderen ballonnen uitgedeeld.

Reageer op dit artikel