nieuws

Slagerij Peters geopend op nieuwe locatie na brand

De Slagerij 2606

Slagerij Peters opende 2 augustus de deuren van de slagerij in winkelcentrum De Zilverkamp in Huissen. Enkele maanden terug werd de slager getroffen door een grote brand op de voormalige locatie in winkelcentrum Weezenhof in Nijmegen.

Slagerij Peters geopend op nieuwe locatie na brand

Het pand waar de nieuwe slagerij gevestigd is, is totaal gestript en verbouwd door Bertobouwenproject.nl en vervolgens ingericht door de KMI uit Apeldoorn. Peters heeft gekozen voor een open winkel waarin de klant alles kan zien. Van het bewerken van het vlees, koken van maaltijden tot zelfs de afwas.

Razend druk

Het is razend druk in de onlangs geopende slagerij. ‘We zijn heel goed in Huissen ontvangen en horen de hele dag hoe blij iedereen is met een slagerij in het winkelcentrum. Dat misten ze nog’, vertelt Gitte Peters.

Ook veel ‘oude’ klanten die in de zaak in Nijmegen kwamen zijn in de nieuwe slagerij langs geweest tijdens de opening en in de dagen daarna. ‘Dat waarderen we heel erg. We zijn heel blij dat we we veel oude vertrouwde gezichten weer mogen begroeten.’

Frank Peters in de nieuwe slagerij in winkelcentrum De Zilverkamp in Huissen.

Winkelcentrum

De slagerij zit in het winkelcentrum naast een groenteboer en Etos. Recht tegenover de winkel bevindt zich de Jumbo. Naast de genoemde winkels zit er een bakker, slijterij, Aldi, Primera, dierenspeciaalzaak, bloemenzaak, kapper, snackbar, Chinees restaurant en een apotheek in het winkelcentrum.

Brand

De brand op 11 april die de winkel van Peters in as legde ontstond in een leegstaande supermarkt en sloeg vervolgens via het dak over naar diverse andere winkels waaronder Slagerij Peters.

Foto's

Reageer op dit artikel