nieuws

Honderd slagers hebben zich al aangemeld voor de Dag van de Slager XL

De Slagerij 11

De eerste honderd slagers hebben zich inmiddels aangemeld voor de Dag van de Slager XXL. Dit laat Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) op haar website weten. Het evenement vindt plaats van 11 tot en met 13 mei. De dag, een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf, viert dit jaar haar vijfjarig jubileum.

Honderd slagers hebben zich al aangemeld voor de Dag van de Slager XL

De organisatie verwacht op basis van eerdere jaren nog meer aanmeldingen voor deze bijzondere dag. Op de website dagvandeslager.nl zijn alle deelnemende slagers te vinden.

Dag van de Slager XXL

Het thema van de dag is de ‘Kunst van de Slager’. Door mee te doen van de Dag met de Slager XXL laat de branche zichzelf zien als deskundige vak- en ambachtsman maar ook als attractieve werkgever.

Met diverse activiteiten zoals open huis, receptenwedstrijd, proeverij, workshops maar ook demonstratie half varken of runderstomp uitbenen, demonstratie worstmakerij of barbecue wordt aan de Nederlandse consument ‘de Kunst van de Slager’ getoond.

Dit jaar wordt ook in landelijke media op televisie aandacht besteed aan de Dag van de Slager om op deze manier de Nederlandse consument, jong en oud, op 11, 12 en/of 13 mei in de slagerij te verwelkomen. Deelnemende slagers ontvangen een uitgebreid promotiepakket. Geïnteresseerde slagers kunnen zich aanmelden op de website van KNS.

Reageer op dit artikel