nieuws

Carla van Eijk in RTL programma Z in Zaken

De Slagerij 115

Carla van Eijk, eigenaar van Slagerij van Eijk, is aankomende vrijdag 10 maart in Z in Zaken te zien. In dit programma wordt Van Eijk gevolgd in haar zoektocht naar een volgende stap in haar onderneming.

Carla van Eijk in RTL programma Z in Zaken
Foto: Jan Willem Schouten

Carla van Eijk heeft de slagerij van haar vader overgenomen met haar broers en denkt goed na over de toekomst. Hoe kunnen ze onderscheidend blijven om zodoende over tien jaar nog steeds succesvol te zijn. Van Eijk maakt zich bijvoorbeeld zorgen over het veranderende eetgedrag van de consument. Gaat deze in de toekomst steeds minder vlees eten?

Samen met Patrick van der Pijl (Business Models Inc.) bekijkt ze verschillende businessmodellen waarmee ze de toekomst het hoofd kan bieden. Hij geeft Van Eijk drie opmerkelijk opties; geen vlees meer verkopen, enkel een webshop, of filialen door het hele land.

Z in Zaken

Vanaf 10 maart beginnen de nieuwe afleveringen van Z in Zaken. Live vanuit de Mariënhof in Amersfoort bespreekt presentator Rens de Jong alles wat voor ondernemers belangrijk kan zijn. Topmanagers, jonge professionals en trendwatchers schuiven wekelijks bij hem aan tafel voor het laatste ondernemersnieuws. Onze columnist Carla van Eijk is in de eerste aflevering van het seizoen te zien.

Reageer op dit artikel