nieuws

Dagvandeslager.nl online

De Slagerij 43

Op dagvandeslager.nl kunnen slagers zich aanmelden voor de Dag van de Slager XXl die dit jaar voor de vijfde keer plaatsvindt op 11, 12 en 13 mei.

Dagvandeslager.nl online

Doel van de Dag van de Slager is om kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met het slagersvak en –ambacht.

Door de activiteiten die de deelnemende slagers organiseren, wordt de veelzijdigheid en creativiteit van het slagersvak aan het Nederlandse publiek getoond. Elke deelnemende slager bepaalt zijn eigen programma tijdens de Dag van de Slager XXL, passend bij het inmiddels bekende thema de ‘Kunst van de Slager’.

Sovvb

De Dag van de Slager is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb). Naast het verstrekken van subsidies voor opleidingen en trainingen, spant de stichting zich ook in om (jonge) mensen te enthousiasmeren voor een carrière in het slagersvak.

Dit gebeurt door diverse activiteiten zoals het ontwikkelen van educatief lesmateriaal, voorlichting geven, de Meat Your Future Karavaan, decanenmiddagen en nog veel meer. De KNS voert deze activiteiten uit in opdracht van het bestuur van Sovvb. Het bestuur wordt gevormd door vertegenwoordigers van CNV Vakmensen, FNV en de KNS.

Reageer op dit artikel