artikel

Gourmetten en barbecueën: met deze stukken vlees verras je je visite

De Slagerij 480

Barbecueën in de tuin met een heerlijk zonnetje, samen met vrienden en een goed glas wijn. Het is het ideaalplaatje voor in de zomer. De bezigheid barbecueën is al erg oud. Dit wil echter niet zeggen dat de geleverde producten ook ouderwets zijn. Integendeel zelfs. Het aanbod wordt, net als dat voor gourmetten, steeds groter en veelzijdiger.

Gourmetten en barbecueën: met deze stukken vlees verras je je visite
BBQ'en blijft populair. Foto: archief VLM

Vlees dat in geen enkel restaurant zou misstaan

De moderne barbecue biedt bijvoorbeeld kalkoentournedos, cajunsteak, de jalapeñoburger, beef- en worstenbrochette. Tegenwoordig geniet je van vlees als opgerolde varkenschipolata en de verbeterde uitvoering van de ‘ouderwetse’ speklap. Vlees dat in geen enkel restaurant zou misstaan. Kies je voor ontzorging? Dan krijg je er standaard aardappelsalade, pastasalade en fruit bij. Net als mosterd-honingsaus, andalousesaus, mayonaise en kruidenboter. Naar wens kun je het barbecuepakket verder uitbreiden met tal van andere lekkernijen. Barbecueën staat, net als gourmetvlees van A-Z, tegenwoordig voor volwaardig vlees en voor kwalitatief uitstekend eten.

De barbecue van A tot Z voor je geregeld

Ook in opmars is het volledig laten ontzorgen van je barbecuefestijn. AZ BBQ aan huis is daar een mooi voorbeeld van. Alle ingrediënten en benodigdheden worden dan van A tot Z voor je geregeld. Zelfs de afwas wordt opgehaald. Je hoeft dus niet zelf achter het vlees aan, want ook dat wordt geleverd. Was vroeger vooral het worstje en het speklapje standaard voor de barbecue, nu is het aanbod veel groter en vooral smaakvoller.

Gasbarbecue standaard meegeleverd

Om een fantastische barbecue te houden in je tuin met alleen het beste vlees, hoef je zelf geen barbecue aan te schaffen. Deze wordt standaard meegeleverd. Het lekkers wordt thuisbezorgd en na afloop worden de spullen weer gehaald en wordt ook meteen de afwas meegenomen.

Behalve voor vleesliefhebbers is er voldoende aanbod voor de liefhebbers van vis, zoals zalm- en kabeljauwfilet. Ook de vegetariërs komen volop aan hun trekken. Zij kunnen kiezen uit allerlei groentespiezen, suikermais, gemarineerde burgers en satébrochette.

Bestel op tijd en nodig familie en vrienden uit

Nodig dus familie en vrienden uit en organiseer een barbecue. Vergeet niet te informeren naar de voorkeuren: vlees, vis of vegetarisch. Ook kun je kiezen voor een van de kindermenu’s. Als je vandaag voor 12.00 uur je bestelling plaatst, kunnen jouw vrienden, familie en jij genieten van alleen het beste vlees.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met A-Z Barbecue.

Reageer op dit artikel