artikel

Daily Fresh Food Geleen over volautomatisch schuin snijden

De Slagerij 1344

Daily Fresh Food Geleen is erg tevreden over hun nieuwe aanwinst in volautomatisch schuin snijden.

Daily Fresh Food Geleen over volautomatisch schuin snijden

Medewerkers van Bizerba bezochten onlangs Daily Fresh Food Geleen en maakten een video over de recent geleverde VSI, de volautomatische schuin snijmachine. Na 25 jaar trouwe dienst was er namelijk een eind gekomen aan de productie van de A400 serie van Bizerba (zichtbaar aan het begin van onderstaande video). De VSI volgt nu de A400 op.

Bekijk hier de video:

tekst gaat verder onder de video…

Digitale transformatie

De VSI is in verhouding tot zijn voorganger A400 en concurrerend aanbod veel eenvoudiger te reinigen. Nauwkeurig snijden, geïntegreerd wegen en de eerste snijmachine van zijn soort die klaar is voor de digitale transformatie: dat alles biedt de nieuwe volautomatische VSI snijmachineserie. Centraal machinebeheer, ondersteuning en data-analyse op afstand zijn twee karakteristieke kenmerken van de VSI digitale snijmachineserie. Een absolute winnaar als het gaat om ergonomie, veiligheid, energie efficiëntie en hygiëne. Daily Fresh Food is erg tevreden over deze snijoplossing met geïntegreerde weegunit van Bizerba.

Snijoplossingen op maat

Tijdens Slavakto waren live VSI-demonstraties georganiseerd op de stand van Bizerba. De VS 12 serie snijmachines wordt wereldwijd veel verkocht aan ambachtelijke slagers. Het nieuwste model de EE snijdt stil en zeer Energie Efficiënt. Bizerba heeft de markt zien bewegen naar grotere volumes, door de toegenomen vraag naar barbecuepakketten en kant-en-klaar-maaltijden. Een snijmachine als de VSI met geïntegreerde weegunit en naar wens stapelen en afleggen voorziet in die behoefte.

Give-away reduceren

In de vleesverwerkende industrie, waar de volumes nog groter zijn spelen weer heel andere aspecten. Reduceren van give-away is daar een belangrijk issue en het opsporen van vreemde deeltjes middels een X-ray inspectie systeem. Lasnaadcontroles van voor verpakte artikelen worden door Bizerba Visie inspectiesystemen uitgevoerd.

Sinds 1866 heeft het van oorsprong Duitse Bizerba zich ontwikkeld tot een trusted solution provider met weeg-, snij- en etiketteertechnologie voor industriële toepassingen en retail.

Dit artikel is gesponsord door Bizerba.

Lees ook: Slagerij Kastelein over inzicht in de bedrijfsvoering

Reageer op dit artikel