nieuws

Wereldbakker Wijnand maakt gehaktbollen

Het Recept 114

Wereldbakker Wijnand uit Laren maakt een nieuwe variant op appelbollen: gehaktbollen. 

Wereldbakker Wijnand maakt gehaktbollen
Innovatie: gehaktbol in plaats van appelbol. Foto: Wijnand

Brood en vlees gaan goed samen. In deze tijd dat de zoetigheid de consument om de oren vliegt, gaan bakkers ook aan de slag met hartige producten. Naast het vertrouwde worstenbroodje en natuurlijk het saucijzenbroodje, zijn er in bakkerswinkels veelvuldig gehaktstaven en -letters te vinden.

Wereldbakker Wijnand uit het Gelderse Laren bedacht dit jaar een nieuwe variant: gehaktbollen naast de vertrouwde zoetfrisse appelbollen.

Gebraden bal met bbq-saus

In plaats van een hele appel met spijs, legt de Larense bakker een reeds gebraden gehaktbal met barbecuesaus op het bladerdeeg. ‘Voor wie liever iets hartigs wil’, legt hij uit op zijn Facebookpagina.

Altijd leuk om een tip van een collega te lezen en een innovatie in het assortiment op te nemen.

 

Reageer op dit artikel